Host Hausen, dwarsfluit
Blokfluitist en dwarsfluitist Horst Hausen studeerde blokfluit aan de Akademie für Tonkunst in Darmstadt. Hij doceerde aan de muziekscholen van Darmstadt en Wetzlar alsmede aan de Justus-Liebig-Universität in Giessen. In 1988 behaalde hij zijn diploma concerterend musicus aan de Hochschule für Musik und Darstellende Kunst van Frankfurt am Main. Hij volgde masterclasses bij Michael Schneider, Hans-Martin Linde, Gertrud en Karl Heinz Zöller, Walter van Hauwe, Paul Leenhouts, Daniël Brüggen, Barthold Kuijken, Jed Wentz en Aldo Baerten. Van 1992 tot 1997 was hij hoofddocent voor blok- en dwarsfluit aan de muziekschool van Dillenburg. Horst werkte als solist mee in concerten met musici uit de hele wereld. Sinds 1997 woont hij in Heiloo en geeft aan leerlingen van alle leeftijden les in blokfluit en dwarsfluit.


Frits Sandkuijl studeerde luit en basso continuo bij Willem Mook in Haarlem. Met regelmaat volgde hij (zomer)cursussen bij andere, vaak buitenlandse luitisten zoals Hopkinson Smith (Zwitserland), Paul O'Dette (USA) en Anthony Bailes (Zwitserland). Hij maakte deel uit van allerlei ensembles voor oude muziek. In 2003 speelde hij in het Alkmaars Muziekcollege, een ad hoc-ensemble dat was geformeerd in navolging van de achttiende-eeuwse muziekcolleges. Een aantal jaren is hij begeleider geweest van het Vocaal Mannenkwintet La Notte.
Frits Sandkuijl, luit
Sinds 2012 treedt hij regelmatig op met een gemengd vocaal kwartet onder de naam Luytceels. Met de mezzo-sopraan Yntske Zijlstra vormt hij een duo waarbij de begeleiding klinkt op de luit én op een kopie van een vroeg-negentiendeëeuwse Stauffer-gitaar.